Μεγάλη επιτυχία εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. από το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρ. Περιστερίου

09 Οκτωβρίου 2020

Επιτυχία εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. 92% σημείωσε το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητροπόλεως Περιστερίου. Με τις ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Κλήμεντος λειτουργεί για 9η συνεχή χρονιά, με απόλυτη επιτυχία, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητροπόλεως.

Με τη βοήθεια των εθελοντών εκπαιδευτικών δόθηκε η ευκαιρία σε πάνω από 100 μαθητές να παρακολουθήσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλα τα απαιτούμενα μαθήματα και να προετοιμαστούν καταλλήλως για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η επίπονη προσπάθεια αυτή, τόσο των μαθητών όσο και των εθελοντών εκπαιδευτικών, απέδωσε πλούσιους πνευματικούς καρπούς, καθώς σημειώθηκε 92% επιτυχία εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης συγχαίρει και επευλογεί όλους όσους συμβάλλουν στην πνευματική πρόοδο των νέων της Μητροπόλεως Περιστερίου και εύχεται και προσεύχεται οι νεοεισαχθέντες φοιτητές των Α.Ε.Ι. και απόφοιτοι του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Μητροπόλεως να έχουν ευλογημένη σταδιοδρομία και με τη Χάρι του Θεού να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Σημ.: Τμήματα Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου λειτουργούν στον Μητροπολιτικό Ναό “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” ενώ τμήματα Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου λειτουργούν στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ανθουπόλεως.

ΠΗΓΗ: orthodoxianewsagency.gr

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση