ΔΩΡΕΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ
ΔΩΡΕΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ
ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
15-12-2020

Στην προσφορά 50 νοσοκομειακών στολών, προχώρησε η Ιερά Μητρόπολή μας προς το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Οι ως είρηται στολές προσεφέρθησαν από την Ιερά Μητρόπολή μας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ώστε να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν οι αυξημένες, λόγω της ενσκηψάσης πανδημίας, ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο κ. Νικόλαος Φαρμάκης, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ευχαρίστησε εγκαρδίως προσωπικώς τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Θεολόγο, γι’ αυτή την άμεση και συγκινητική κινητοποίηση ανθρωπιάς και αγάπης της Εκκλησίας των Σερρών.

Από την πλευρά του ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Θεολόγος, ευχήθηκε η δωρεά αυτή να βοηθήσει στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου Σερρών επ’ ωφελεία του λαού μας. Επίσης διεβεβαίωσε τον κ. Διοικητή για την ολόθερμη προσευχή του και την βαθειά του εκτίμηση για το σπουδαίο έργο που επιτελεί συνολικώς το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών και μάλιστα κάτω από ιδιαιτέρως δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να τους ενισχύει και να τους σκεπάζει στο υψηλό τους έργο. Ευχήθηκε δε, πολλοί συμπολίτες μας και μάλιστα από εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα, να συνδράμουν κατά δύναμιν στην σπουδαία προσπάθεια που γίνεται και στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για την αντιμετώπιση της παρούσης δύσκολης συγκυρίας λόγω της πανδημίας.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση