Πλούσια τρόφιμα σε 60 οικογένειες στην Κοίμηση Θεοτόκου Ηλιουπόλεως

Παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε, λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, τόσο σε παγκόσμιο όσο και τοπικό επίπεδο, η Εκκλησία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη στον προσπάθεια που γίνεται να βρουν ανακούφιση, πνευματική και υλική, και οι ενδεείς αδελφοί μας.

Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. με 1:00 μ.μ. και υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της Ενοριακής Φιλοπτώχου Αδελφότητας, Αρχιμ. κ Σπυρίδωνος Κατραμάδου, συνεπικουρούμενου από του Πρωτοπρ. κ. Κωνσταντίνου Σπανού και των λοιπών γυναικών συνεργατών, προσφέρθηκαν πλούσια τρόφιμα σε εξήντα (60) οικογένειες, τα οποία συγκεντρώθηκαν από την ζεστή καρδιά και την αγάπη των Ενοριτών μας.

Δεδομένου ότι η Εκκλησία δεν είναι μόνο Φιλανθρωπικός Οργανισμός, αλλά κυρίως «Σώμα Χριστού» που οδηγεί τον άνθρωπο στη Βασιλεία των Ουρανών, κατά τη διανομή των τροφίμων τονίστηκε ιδιαίτερα στους ενδεείς αδελφούς μας η αναγκαιότητα της συμμετοχής τους στο Τραπέζι της Ζωής, δηλαδή στη Θεία Κοινωνία, προκειμένου να βιώσουμε ουσιαστικά την Μητρόπολη των Εορτών, τα Χριστούγεννα, αφού ο Ίδιος ο Κύριος μας λέει: «Ὁ τρώγων μου τήν σάρκα καί πίνων μου το αἷμα ἔχει ζωήν αἰώνιον» και επίσης «οὐκ ἐπ ἂρτῳ μόνῳ ζήσεται ὁ ἂνθρωπος ἀλλ ἐπί παντί ρήματι ἐκπορευομένῳ διά στόματος τοῦ Θεοῦ».

Ανήμερα των Χριστουγέννων 25/12/2020 θα τελεστούν στο Ναό μας τρεις (3) Θείες

Λειτουργίες, ως εξής:

1) 5:45 π.μ. – 7:45 π.μ. στον κυρίως Ναό

2) 8:00 π.μ. – 9:30 π.μ. στο Ι. Παρεκκλήσιο της Αγ. Αικατερίνης

3) 10:00 π.μ. – 12:00 μεσημ. στον κυρίως Ναό

ΠΗΓΗ: Romfea.gr

8787

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση