Διανομή βοηθημάτων και δεμάτων από την Ι. Μ. Μεσσηνίας

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής της ευθύνης και των φιλανθρωπικών της δράσεων και εν μέσω της δραματικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο και τα 38 Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, κατ’ εντολή του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου, διένειμαν, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης της δημόσιας υγείας, τόσο οικονομικά βοηθήματα, όσο και δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους μας.

Όπως δήλωσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς “Από την πρώτη στιγμή, πέραν της μεγάλης οικονομικής αρωγής προς το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας και την επιδότηση των φοιτητών Ιατρικής, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Γ.Φ.Τ. π. Κρεσφόντη Πουλόπουλο, έδωσε εντολή να διανεμηθούν κανονικά και κάτω από αυστηρά μέτρα διασφάλισης της δημόσιας υγείας, τηρώντας τις εντολές των αρμοδίων φορέων, τα καθιερωμένα βοηθήματα προς τους ωφελούμενους από τις φιλανθρωπικές δομές της Μητροπόλεώς μας”.

Ήδη η ενορία του Αγίου Νικολάου Καλαμάτας, στην οποία o π. Φίλιππος είναι Προϊστάμενος και υπεύθυνος του Ε.Φ.Τ., διένειμε πλέον των 90 δεμάτων προς ισάριθμες οικογένειες.

ΠΗΓΗ: Arxon.gr

Διανομή βοηθημάτων και δεμάτων από την Ι. Μ. Μεσσηνίας

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση