«Δέματα Αγάπης» μοίρασε ο Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων

Για την Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου

Αρωγός στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες οικονομικές απαιτήσεις εν μέσω πανδημίας στάθηκε και φέτος το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων στο πλαίσιο της ποιμαντικής ευθύνης και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο και έχοντας την ευχή και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 15 Απριλίου 2020, αμέσως μετά την τέλεση του Ιερού ευχελαίου ο προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγίου Αντώνιου Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης και τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου του ναού, προσέφεραν 100 Δέματα Αγάπης, με σημαντική ποσότητα τροφίμων καθώς και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, κρέας και πασχαλινές λαμπάδες για τα παιδιά, ανακουφίζοντας και στηρίζοντας ενεργά αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.

Μέρος των δεμάτων παρελήφθησαν από τον Ιερό Ναό αλλά το μεγαλύτερο μέρος παραδόθηκε κατ’ οίκον στους ωφελούμενους, με τη βοήθεια εθελοντών, τηρώντας όλα τα αναγκαία και απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Θεολόγος απευθύνει θερμότατες ευχαριστίες στους Αντιδημάρχους του Δήμου Αθηναίων, κ. Ελευθέριο Σκιαδά και κ. Νικόλαο Αβραμίδη, αντιδήμαρχο Δ. Αθηναίων, στο Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου Αθηναίων, στο Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, στα μέλη του Ενοριακού Φιλόπτώχου Ταμείου και σε όλους τους ενορίτες οι οποίοι συνέβαλαν σ΄ αυτή την πράξη αλληλεγγύης και αγάπης και εύχεται η Ανάσταση του Κυρίου μας να λαμπρύνει τις ψυχές μας με γνώμονα πάντοτε την αξία του ανθρωπίνου προσώπου.

demata 4

demata 4

demata 4

ΠΗΓΗ: Romfea.gr

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση