Προσφορά Υγειονομικού Υλικού Στο Ορφανοτροφείο Και Το Γηροκομείο Της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκε το “Κρίκκειο” Ορφανοτροφείο, όπου προσέφερε τριακόσιες (300) προστατευτικές μάσκες, πεντακόσια (500) γάντια μίας χρήσεως και αντισηπτικά για την προστασία τον έντεκα (11) διαμενόντων κοριτσιών και του προσωπικού.

Την Τρίτη 28 Απριλίου 2020 ο Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης κ. Αχιλλέας Καλαμπούκας επισκέφθηκε το Γηροκομείο “Παναγία Αρμενιώτισσα”, όπου παρέδωσε αντίστοιχο αριθμό υγειονομικού υλικού για την προφύλαξη από τον ιό covid-19 της ιδιαίτερα ευπαθούς ομάδας των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας.

Από τον π. Τιμόθεο Κοντογιάννη και τον π. Κωνσταντίνο Μπαταγκιώνη, αντίστοιχα, έγινε ενημέρωση για την λειτουργία των ιδρυμάτων, ενώ από την πλευρά της η Ένωση δήλωσε, για μία ακόμα φορά, αρωγός, στο μέτρο του δυνατού, σε κάθε ενέργεια τους, καθώς οι αρχές που πρεσβεύουν την Ένωση μας είναι αλληλεγγύη-αλληλοβοήθεια-αλληλοσεβασμός.

Η Τοπική Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών θα ήθελε να ευχαριστήσει την Τοπική Διοίκηση Αθηνών για την προμήθεια των ανωτέρω μασκών, αλλά και τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4500) ακόμη, που διατέθηκαν για χρήση από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση