Στο πλευρό της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και των άστεγων συνανθρώπων μας οι εταιρείες ΒΕΝΕΤΗΣ και PURATOS

Συνεχίζεται η εβδομαδιαία διανομή των «δεμάτων αγάπης» που ξεκίνησε να προσφέρει η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στους άστεγους συνανθρώπους μας εν μέσω της πανδημίας στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων. Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, από τις πρώτες κιόλας δύσκολες μέρες της πανδημίας, ένωσε τις δυνάμεις της με τον Δήμο Αθηναίων και τον International Orthodox Christian Charities (IOCC) προκειμένου να βρεθεί άμεσα στο πλευρό των άστεγων και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, καλύπτοντας τις καθημερινές διατροφικές τους ανάγκες.

Μια φορά την εβδομάδα, το κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του Δήμου Αθηναίων διανέμουν σε περισσότερους από 500 άστεγους συνανθρώπους μας δέματα με βασικά είδη τροφίμων. Πλάι στην προσπάθεια της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ Α.Β.Ε.Ε.Τ και η εταιρεία PURATOS ΕΛΛΑΣ, οι οποίες προσφέρουν εβδομαδιαίως 300 τεμάχια ψωμί αγραφιώτικο, ζαγορίσιο, πάπιγκο καθώς και 300 τεμάχια κέικ.
Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», δήλωσε ότι σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες μέρες που βιώνουμε όλοι μας δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. «Κύριο μέλημα μας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» από την πρώτη μέρα της πανδημίας είναι να μην αφήσουμε κανένα συνάνθρωπο μας μόνο και αβοήθητο. Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Αθηναίων και του IOCC ξεκίνησαν τις εβδομαδιαίες διανομές. Θέλω να ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗ καθώς και τον κ. Αντώνη Σαλεβουράκη, Γενικό Διευθυντή της εταιρείας PURATOS ΕΛΛΑΣ που στηρίζουν και ενισχύουν από την πρώτη μέρα αυτή την προσπάθεια», τόνισε ο κ. Δήμτσας.

13/05/2020

ΕΚ ΤΗΣ ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση