Ο Άγιος Φώτιος Θεσσαλονίκης κοντά στους πάσχοντες (ΦΩΤΟ)

Για την Romfea.gr | Χρήστος Καναρόπουλος

Τι και αν οι Εκκλησίες έκλεισαν αναγκαστικά τις πύλες τους και δεν λειτουργούνται οι πιστοί! Τι και αν η πανδημία κυριαρχεί, φοβίζει και έχει αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Τα προβλήματα, όμως, που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος δεν σταματούν και η Εκκλησία για άλλη μια φορά πρωτοστατεί στο φιλανθρωπικό έργο που ανακουφίζει και απαλύνει τον πόνο πολλών συνανθρώπων μας. Βρίσκεται δίπλα τους έμπρακτα

Παρά τις φετινές αντιξοότητες οι Ιερείς του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης μαζί με τους φιλότιμους συνεργάτες τους εργάστηκαν σκληρά και κατάφεραν να μοιράσουν και φέτος δέματα αγάπης αλλά και να κρατήσουν σε λειτουργία το ενοριακό συσσίτιο.

Σήμερα, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε διαφορετικές ώρες για την αποφυγή συγχρωτισμού μοίρασαν δέματα τροφίμων μαζί με τις ευχές τους για καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Εκφράζουν δε, τις θερμές τους ευχαριστίες πρωτίστως στους ευλαβείς ενορίτες και προσκυνητές που χάριν στην αγάπη τους και από τον πλούτο του υστερήματος τους πρόσφεραν, προσφέρουν και ενισχύουν όλες τις φιλανθρωπικές δομές, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ναού, στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης, στον Αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Χάρη Αηδονόπουλο και στον Ιατρό κ. Διαμαντή Γκολιδάκη.

Τέλος, μεγάλες ευχαριστίες αλλά και συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που πραγματικά εργάζονται για την λειτουργία των φιλανθρωπικών δομών και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να δώσουν αγάπη στον πάσχοντα και αδύναμο συνάνθρωπο τους που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

ΠΗΓΗ: Romfea.gr

agios fotios prosfora 1

agios fotios prosfora 1

agios fotios prosfora 1

agios fotios prosfora 1

agios fotios prosfora 1

agios fotios prosfora 1

agios fotios prosfora 1

 

No comments yet.

Αφήστε μια απάντηση